Sagen i Dansk Kennel Klub

I begyndelse af forrige århundrede, da Danmark blev optaget i den verdensomspændende hundeorganisation, Fédération Cynologique Internationale (FCI), blev race grand danois optaget som en dansk race og kun standarden indsendt af Dansk Kennel Klub (DKK) var gældende. Efter 2. Verdenskrig meldte DKK sig ud af FCI og da vi blev genindmeldt i FCI var racen nu blevet tysk.Dette forhold måtte vi acceptere indtil klubben i 2006 arver en flyttekasse med dokumenter fra klubbens dannelse i 1928 og frem til 1950'erne. Med disse dokumenter i hånden kunne GDK i 2009 gå til DKK med den påstand, at det er en adminitrativ fejl, at FCI idag har racen Jørgen Hindsen Madsen fremlagde vores sag i 2010 på FCI generalfosamling – og sagen er endnu ikke afgjort.