Hypertype og The Great Dane Alliance

I foråret 2018 mødtes repræsentanter fra specialklubber i UK, Australien, Skandinavien o.fl.a.i i Dansk Kennel Klub  sammen med dennes formand, Jørgen Hindse Madsen. På mødet blev den såkaldte hypertype af vores race disskuteret. Der var klar enighed omkring, at udviklingen af hypertypen ikke kun er et sundhedsmæssigt problem, men også at den er for langt fra den gældende og oprindelige standard. Det var enighed om, at der må gøres et forsøg på at stoppe denne udvikling. En opdeling af racen er muligvis den bedste og eneste løsning. På mødet blev det besluttet at lave en alliance, The Great Dane Alliance. Har du spørgsmål omkring denne alliance, er du velkommen til at kontakte Grand Danois Klubbens formand.
Læs referatet fra mødet.

The Great Dane Booklet

The Great Dane Booklet har samlet spor i kunst og litteratur af vores Store Danske Hund igennem alle tider.  Bogen er på engelsk og kan købes for DKK 180 via dette link.

Great Dane Booklet

The Great Dane Booklet