formanden

Formand

Formanden har kontakten til Dansk Kennel Klub, og er ansvars-havende redaktør for klubbladet og klubbens website.Han tegner klubben udadtil og skal kontaktes for spørgsmål vedrørende medlemsskab og racespørgsmål

næstformanden

Vacant

Næstformanden er formandens stedforstræder.

Kasserer

Kassereren styrer klubbens økonomi og alle forhold omkring medlemskab og medllemmerne. Kassereren står for hvalpepakker.

setretær

Sekretær

Sekretæren fører klubbens protekol, tager refereat til bestyrelsesmøder og til generalforsamlinger. Desuden varetager sekretæren al intern og ekstern korrespondance.

Betyrelsesmedlemmet.

1. Suppleant

Suppleanten indtræder i tilfælde af et  bestyrelsesmedlem afgår i dennes  valgturnus.

2. Suppleant

Erling Pedersen

Revisor

Erling Andersen