Opdatering og privatliv

Opdatering af resultater fra danske udstillinger og hvalpelisten tilstræbes at ske på dagen eller dagen efter. Alle andre opdateringer foretages inden for 1 uge. Administrator forsøger altid at indhente tilladelse til tekst, billeder og parsonligedata. Finder du alligevel et billede eller personlige data, du ikke ønsker på websiden, så giv administrator besked.

Indsendelse af tekst og billeder

Tekst skal fremsendes i følgende filformater Word(.doc,.docx), Acrobat(.pdf) eller ASCII.(rtf). Billedemateriale skal være fri for ophavsret og skal fremsendes i en størrelse på mindst 2 M (megabite) gerne større, så de kan beskæres. SKARPE billeder vil blive foretrukket. Billeder skal fremsendes i et af følgende filformater: .jpg, .png, .psd. Kontakt administrator, hvis du har spørgsmål til billedemateriale.

Grand Danois Klubben råder over alt indsendt materiale.

website forside

Fototekst

Redaktionen

Klubbens formand er ansvarshavende redaktør.

Kontakt administrator, hvis du oplever stavefejl eller tekniske fejl på sitet (døde links eller links der ikke åbner i et nyt vindue).